Han de Hair haalt met Jumbo Joure eerste Entreo klant binnen!

Op maandag 17 april was het zover, de eerste challenge tussen de werknemers van Jumbo Joure ging van start. Dit werd mogelijk nadat Jumbo Joure inging op het aanbod vanuit Han de Hair om met Entreo een concrete invulling te geven aan vitaliteit.

Entreo is ontstaan uit initiatief van de branche en is de verbindende factor tussen vitaliteitsaanbieders en het bedrijfsleven. Sportlocaties krijgen toegang tot het bedrijfsleven met een nieuwe propositie. Door met deze propositie in contact te komen met de bedrijven, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om werknemers van bedrijven te bereiken met het aanbod van de sportschool. Een extra verkoopkanaal voor een doelgroep die normaal gesproken lastig te bereiken is. Han de Hair, eigenaar van Gymnasion in Joure en voorzitter van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Entreo en haalt met Jumbo Joure de eerste Entreo klant binnen!

”Gymnasion is op de kaart van Entreo te vinden en medewerkers kunnen via de app eenvoudig een abonnement afsluiten bij mijn sportclub of thuistrainen met online begeleiding.”

Han de Hair | eigenaar van Gymnasion in Joure en voorzitter van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra.

Jumbo Joure is van start gegaan!

Jumbo Joure heeft vitaliteit hoog in het vaandel staan en wil voor haar medewerkers een aantrekkelijke werkgever zijn maar mistte een concrete invulling op het gebied van vitaliteit voor de medewerkers. Han is samen met Jumbo Joure in gesprek gegaan om te kijken welke aanpak het beste past bij deze organisatie. Entreo en de mogelijkheden daarmee behoren tot aantrekkelijke emolumenten. De medewerkers van Jumbo Joure hebben met Entreo niet alleen vitaliteit binnen handbereik gekregen maar ook handvatten tot een gelukkiger leven.

Een gezonde levensstijl voor medewerkers van bedrijven

Met zijn ondernemerservaring en zijn netwerk in de sportbranche weet Han precies welke uitdagingen er bij bedrijven spelen rondom het thema vitaliteit.

“Alleen bewegen is niet voldoende. Organisaties hebben een groter aandeel in het gedrag van hun medewerkers dan ze vaak denken. Medewerkers proberen zich staande te houden in een snel veranderende wereld. Als een medewerker in staat is eigen regie te nemen op zijn of haar gezondheid en vitaliteit, dan is hij meer opgewassen tegen de uitdagingen van het leven. Zij krijgen deze regie in handen met Entreo!” Aldus Han de Hair.

Wil jij ook zichtbaar zijn via een gratis extra verkoopkanaal?

Sluit je kosteloos aan bij het Entreo netwerk! Ben je al aangesloten bij het netwerk en wil je zelf werkgevers benaderen met de Entreo propositie voor een toestroom aan nieuwe leden? Neem dan snel contact met ons op!

Beeldmerk

Entreo

Download de gratis app!