Laat een terugbelverzoek achter

Wil je dat we jou bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Bedankt voor jouw terugbelverzoek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis met het verzenden van dit formulier. Probeer het nog een keer.
Voor medewerkers

Werk aan je gezondheid met budget van je werkgever

Met de Entreo app heb je altijd een vitaliteitscoach bij je die jou helpt bij het werken aan je gezondheid. Ongeacht wat je wilt doen en waar je dat wilt doen, Entreo zorgt voor passend aanbod.

Waarom kies je voor Entreo?

Werk aan je gezondheid met budget van je werkgever
Start challenges en behaal doelen met de Entreo app
Ontvang suggesties op basis van jouw voorgang
Verdien beloningen voor jouw gezonde inspanningen
Bereik je doel via je werkgever

Vitaliteit is meer dan bewegen

Je vitaal voelen hoeft geen topsport te zijn. Vitaliteit is namelijk meer dan meer dan bewegen. Denk daarbij aan een gezonder voedingspatroon of gewoonweg lekkerder in je vel zitten.

Entreo geeft jou via je werkgever toegang tot alle vormen van vitaliteit via de Entreo app. Jij bepaalt waar en wanneer je dat wilt doen en in welk tempo. En kun je hierbij wat hulp gebruiken? In de app vind je een ruim netwerk aan personal trainers, voedingsdeskundigen en leefstijlcoaches.
De Entreo app

Altijd inzicht in jouw voortgang

Een totaalaanbod binnen handbereik
Entreo biedt een totaalaanbod rondom vitaliteit binnen handbereik. Dankzij een handige app en een overzichtelijk dashboard is het aanbod ten alle tijden bereikbaar en makkelijk af te sluiten. Met een financiële bijdrage van je werkgever niet te vergeten!
Interactief, motiverend en sociaal
Daag jezelf uit om te blijven werken aan je vitaliteit met challenges. In de app zie je jouw voortgang en die van jouw collega’s. Je gezonde inspanningen worden beloond met Entreo punten waarmee spaart voor gezonde cadeau’s.
1 op 1 begeleiding indien gewenst
Jij staat aan het roer, maar soms is een extra steuntje in de rug wel prettig. Met Entreo kies je de juiste expert op het gebied van beweging, voeding of ontspanning om jouw doelen te behalen én te behouden!

Case studies

No items found.
Wat ons anders maakt

Zo helpen we je om jouw vitaliteitsdoel te bereiken

We focussen ons niet alleen op het bereiken van het vitaliteitsdoel
maar bieden ook de tools om je resultaten te behouden.
Inzichtelijk maken van de hulpvraag
We kijken naar jouw individuele vitaliteitsbehoefte; wat is de hulpvraag rondom vitaliteit?. Wat wil je behalen, waar sta je nu en wat heb je nodig?
Koppeling van het professionele aanbod op het juiste moment
In de Entreo app wordt jouw hulpvraag (passend en op het juiste moment) gekoppeld met het netwerk van aanbieders binnen Entreo.
Starten, meten, behalen, behouden
We begeleiden en motiveren je tijdens het behalen van hun vitaliteitsdoel en zorgen dat je deze ook kunt behouden.

Veelgestelde vragen

Zijn mijn gegevens veilig?

Jouw gegevens zijn altijd veilig bij ons. Wij slaan alleen de gegevens op die nodig zijn om de functionaliteiten die jij gebruikt te ondersteunen. Daarnaast werken wij volgens alle GDPR (AVG) richtlijnen. Wil je meer informatie hierover? Lees dan ons privacystatement.

Hoe kan ik mijn abonnement declareren?

Staat jouw vitaliteitsaanbieder niet tussen de aanbieders in de Entreo app? Dan kun je in de Entreo app een declaratie indienen zodat jij toch gebruik kunt maken van de werkgeversbijdrage.

Wat zijn challenges?

Door middel van challenges wordt je uitgedaagd te blijven werken aan je vitaliteit en krijg je nuttige tips die je direct kan inzetten. Daarnaast kan je jouw voortgang en die van jouw collega’s inzien en samen challenges starten.

Waar kan ik de Entreo app downloaden?

De Entreo app kan gratis gedownload worden in de Google Play store (Android) of de App Store (Apple).

Hoe kan ik gebruikmaken van Entreo?

Je kunt gebruikmaken van Entreo door de Entreo app te downloaden.

Wat is het verschil tussen Bedrijfsfitnessabonnement en Entreo?

Bedrijfsfitnessabonnement.nl voorziet in een netwerk om medewerkers van aangesloten bedrijven voordeliger te kunnen laten fitnessen. Vitaliteit is echter meer dan alleen bewegen. Met bewegen en fitness activeer je zo'n 15% van de medewerkers, maar hoe activeer je de overige 85%? Daar komt Entreo bij om de hoek kijken.

Hoe kunnen werknemers profiteren van de werkgeversbijdrage?

Werknemers kunnen de bijdrage van hun werkgever gebruiken om korting te krijgen op abonnementen bij de vitaliteitsaanbieders die zichtbaar zijn in de app. Via de Entreo app kunnen werknemers direct en eenvoudig abonnementen afsluiten met de bijdrage die vanuit de werkgever wordt aangeboden.

Hoe werkt Entreo?

Werkgevers kunnen zich bij Entreo aanmelden en een bijdrage leveren aan het welzijn van hun werknemers. Deze bijdrage kan worden gebruikt om korting te krijgen op abonnementen die bijdrage aan een gezonde leefstijl gericht op beweging, voeding en ontspanning.

Wat voor soort vitaliteitsaanbieders zijn beschikbaar op Entreo?

Op Entreo vind je een breed scala aan vitaliteitsaanbieders, waaronder sportscholen, diëtisten, wellnesscentra, yoga-instructeurs en meer. We streven ernaar om een gevarieerd aanbod te bieden om aan de behoeften van de werknemers te voldoen. Al deze aanbieders van vitaliteit noemen wij vitaliteitsaanbieders.

Wat maakt Entreo anders dan andere organisaties?

We zijn geen aanbieder maar een verbinder. In de huidige markt is er geen speler die zowel aanbieder, werkgever en werknemer met elkaar verbindt.

Zijn de gegevens van mijn werknemers veilig?

De gegevens van jouw werknemers zijn altijd veilig. Daarnaast slaan wij alleen de gegevens op die nodig zijn om de functionaliteiten die jouw werknemer gebruikt te ondersteunen. Daarnaast werken wij volgens alle GDPR (AVG) richtlijnen. Wil je meer informatie hierover? Lees dan ons privacystatement.

Wat is Entreo?

Entreo is een vitaliteitsplatform dat werkgevers en werknemers ondersteunt bij het vinden van de juiste vitaliteitsaanbieders. We streven ernaar om werknemers te helpen gezonder te leven door middel van beweging, voeding en ontspanning.

Wil jij graag de voordelen van Entreo op je werk?

Tip jouw werkgever of leidinggevende

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op met je werkgever om de mogelijkheden te bespreken.
Jouw naam (ter referentie)
Gegevens contactpersoon
Bedankt voor jouw interesse! Je ontvangt van ons binnen een paar minuten alle informatie!
Oops! Something went wrong while submitting the form.