Laat een terugbelverzoek achter

Wil je dat we jou bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Bedankt voor jouw terugbelverzoek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis met het verzenden van dit formulier. Probeer het nog een keer.

Cases

Succesverhalen van klanten & gebruikers
40%
Activatiepercentage
“Entreo biedt de mogelijkheid om challenges te doen op het gebied van beweging, voeding en ontspanning. We kunnen vitaliteit stimuleren door challenges te integreren in onze dagelijkse werkzaamheden. De optie om zelf challenges te maken heeft mij erg enthousiast gemaakt. We gaan binnenkort starten met de challenge rolstoelwandelen.”
Els Vos
Directeur Eminent Wonen & Zorg
100%
Activatiepercentage
De combinatie van beweging, voeding en mentale ontspanning maakt Entreo uniek en sluit perfect aan bij onze bedrijfsvoering. Onze medewerkers vinden vitaliteit belangrijk en dat willen we ook uitdragen. Met Entreo zijn we in staat om een totaaloplossing op het gebied van vitaliteit aan te bieden voor al onze medewerkers.
Emile van de Wiel
Eigenaar Benfit / Body Support
68%
Activatiepercentage
Medewerkers hebben de mogelijkheid gekregen om écht aan hun gezondheid te werken en gaan daar ook zelfstandig mee aan de slag. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van de arbeidsvoorwaarden om goede medewerkers aan te trekken en duurzaam inzetbaar te behouden. Alleen bedrijfsfitness aanbieden is niet voldoende, Entreo biedt veel meer dan alleen fitness en zij ontzorgen ons in de gehele implementatie.
Bard Duijs
Eigenaar Bluenotion
20%
Activatiepercentage
“De medewerkers van Jumbo Joure hebben met Entreo vitaliteit binnen handbereik gekregen. Het is heel simpel, de jeugd wil tegenwoordig kunnen sporten via de werkgever. Als ik vitaliteit niet aanbied in de arbeidsvoorwaarde dan staan zij bij de Albert Heijn op de stoep.”
Wiebe Zijlstra
Eigenaar Jumbo Joure Zijlstra
Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor het aanmelden op onze nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.