Laat een terugbelverzoek achter

Wil je dat we jou bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Bedankt voor jouw terugbelverzoek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis met het verzenden van dit formulier. Probeer het nog een keer.
Voor werkgevers

Gezonde mensen, vitale medewerkers

Entreo helpt jouw organisatie vitaler te maken door medewerkers ook buiten de werkvloer te faciliteren in het werken aan hun gezondheid. Investeer in de mens achter de medewerker.

Waarom kies je voor Entreo?

Maak vitaliteit toegankelijk en bereikbaar voor medewerkers
Zorg ervoor dat je medewerkers (inzetbaar) behoudt
Verhoog het werkplezier en verminder stress
Fiscaal voordelig voor zowel werkgever als medewerkers!
Vitaliteit op de agenda

Structureel werken aan een gezonde levensstijl.

Met Entreo biedt je je medewerkers eenvoudig toegang tot allerlei vormen van werken aan je gezondheid. Meer sporten, bewust omgaan met je voeding, werken aan je leefstijl, mentaal goed in je vel zitten, net waar jouw medewerker behoefte aan heeft. Met Entreo Premium gaan we nog een stapje verder zodat jouw medewerkers aan hun gezondheid blijven werken!
De werkkostenregeling

Fiscaal voordeel voor werkgever en werknemer!

Met de werkkostenregeling (WKR) maak je werken aan een gezonde levensstijl financieel aantrekkelijk, zelfs zonder bijkomende kosten.De werkkostenregeling (WKR) biedt organisaties de mogelijkheid om een deel van de totale loonsom te besteden aan onbelastevergoedingen aan medewerkers.

Zo werkt het

Stap 1
Kies het pakket

Maak een keuze welk pakket het beste aansluit bij de situatie van jullie organisatie.

Stap 2
Bepaal het voordeel

Kies voor fiscaal voordeel door verrekening met brutoloon, een werkgeversbijdrage of combineer beiden!

Stap 3
Sluit af

Vul de benodigde klantgegevens in, ga akkoord met de voorwaarden en sluit af!

Stap 1
Nodig medewerkers uit

Entreo maakt werkgeversomgeving aan Werkgever upload bestand mete-mailadressen in Entreo portaal.

Stap 2
Download de app

Medewerkers ontvangen uitnodigingsmail en downloaden app.

Stap 3
Ontdek het aanbod

Medewerkers hebben toegang tot vitaliteitsaanbod met werkgeversvoordeel.

Stap 1
Budget inzetten

Medewerker sluit abonnement af of dient declaratie in.

Stap 2
Beoordeling & declaratie

Entreo beoordeelt indien nodig de declaratie en past het werkgevervoordeel toe.

Stap 3
Toegang tot vitaliteit

Medewerkers hebben toegang tot vitaliteitsaanbod met werkgeversvoordeel.

In 3 stappen aan de slag

Stap 1
Plan een kennismaking

Neem contact op met onze specialisten.

Stap 2
Inventarisatie

Samen kijken we naar een concrete invulling die past bij jouw organisatie.

Stap 3
Aan de slag

Ontvang een vrijblijvend voorstel waarmee je direct aan de slag kunt.

Wat we doen

Zo helpen we jouw organisatie gezonder te maken

Een totaalaanbod binnen handbereik
Entreo maakt vitaliteit toegankelijk met een totaalaanbod binnen handbereik. Je medewerker kiest een aanbieder op de kaart, sluit een abonnement of declareert de kosten. Entreo verzorgt de volledige afhandeling!
Interactief, motiverend en sociaal
Challenges dagen de medewerkers uit te blijven werken aan hun gezondheid. Creëer je eigen challenges, ga gezamenlijk challenges aan of start een volledig programma om je persoonlijke doelen te bereiken.
1-op-1 begeleiding waar nodig
Eigen regie is het uitgangspunt, maar soms heeft de medewerker een extra steuntje in de rug nodig. Met Entreo bied je maatwerk door de medewerker aan de juiste expert op het gebied van beweging, voeding of ontspanning te koppelen.
Onze aanpak

Zo helpen we medewerkers hun vitaliteitsdoel te bereiken

We focussen ons niet alleen op het bereiken van het vitaliteitsdoel maar bieden ook de tools om resultaten te behouden.
Altijd passend aanbod
Zoveel mensen, zoveel wensen. Meer bewegen, gezonder eten en drinken, beter ontspannen. Hoe je ook wilt werken aan je gezondheid, in het netwerk van Entreo is er altijd een passende oplossing.
Aan de slag!
Genoeg zelfdiscipline? Top, dan ga je lekker aan de slag. Een steuntje in de rug nodig? Jouw vitaliteitsexpert helpt je op weg.
Starten, meten, behalen, behouden
Entreo premium biedt een app met challenges. Zo blijf je gemotiveerd! Samen met je collega's of toch liever alleen? Het kan allemaal. Je ziet je voortgang en behaalt je doelen!

Case studies

40%
Activatiepercentage
“Entreo biedt de mogelijkheid om challenges te doen op het gebied van beweging, voeding en ontspanning. We kunnen vitaliteit stimuleren door challenges te integreren in onze dagelijkse werkzaamheden. De optie om zelf challenges te maken heeft mij erg enthousiast gemaakt. We gaan binnenkort starten met de challenge rolstoelwandelen.”
Els Vos
Directeur Eminent Wonen & Zorg
100%
Activatiepercentage
De combinatie van beweging, voeding en mentale ontspanning maakt Entreo uniek en sluit perfect aan bij onze bedrijfsvoering. Onze medewerkers vinden vitaliteit belangrijk en dat willen we ook uitdragen. Met Entreo zijn we in staat om een totaaloplossing op het gebied van vitaliteit aan te bieden voor al onze medewerkers.
Emile van de Wiel
Eigenaar Benfit / Body Support
68%
Activatiepercentage
Medewerkers hebben de mogelijkheid gekregen om écht aan hun gezondheid te werken en gaan daar ook zelfstandig mee aan de slag. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van de arbeidsvoorwaarden om goede medewerkers aan te trekken en duurzaam inzetbaar te behouden. Alleen bedrijfsfitness aanbieden is niet voldoende, Entreo biedt veel meer dan alleen fitness en zij ontzorgen ons in de gehele implementatie.
Bard Duijs
Eigenaar Bluenotion
20%
Activatiepercentage
“De medewerkers van Jumbo Joure hebben met Entreo vitaliteit binnen handbereik gekregen. Het is heel simpel, de jeugd wil tegenwoordig kunnen sporten via de werkgever. Als ik vitaliteit niet aanbied in de arbeidsvoorwaarde dan staan zij bij de Albert Heijn op de stoep.”
Wiebe Zijlstra
Eigenaar Jumbo Joure Zijlstra

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Entreo app downloaden?

De Entreo app kan gratis gedownload worden in de Google Play store (Android) of de App Store (Apple).

Is Entreo beschikbaar voor alle bedrijven?

Entreo is beschikbaar voor bedrijven van verschillende groottes en sectoren. Neem contact met ons op om te kijken wat Entreo voor jouw organisatie kan betekenen.

Hoe zit het met de WKR en Entreo?

De investering in vitaliteit kan worden ondergebracht in de Werkkostenregeling. Neem voor meer informatie over de WKR contact op met één van onze specialisten.

Wat is het verschil tussen Bedrijfsfitnessabonnement en Entreo?

Bedrijfsfitnessabonnement.nl voorziet in een netwerk om medewerkers van aangesloten bedrijven voordeliger te kunnen laten fitnessen. Vitaliteit is echter meer dan alleen bewegen. Met bewegen en fitness activeer je zo'n 15% van de medewerkers, maar hoe activeer je de overige 85%? Daar komt Entreo bij om de hoek kijken.

Wat zijn de voordelen van een vitaliteitsprogramma?

Investeren in vitaliteit levert vele voordelen op voor werkgevers en werknemers. Medewerkers krijgen meer binding met de organisatie, het ziekteverzuim daalt, de productiviteit wordt verhoogd, medewerkers krijgen meer plezier in hun werk en ervaren minder stress.

Kan Entreo ons helpen bij het aanpassen van ons vitaliteitsprogramma?

Ja, we kunnen samenwerken met werkgevers om maatwerkoplossingen te bieden die passen bij de behoeften van hun werknemers en organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden bij Entreo?

Je kunt jouw bedrijf aanmelden bij Entreo door contact op te nemen met één van onze specialisten.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Entreo?

Entreo brengt geen kosten in rekening aan werknemers voor het gebruik van het platform. Werkgevers betalen een bijdrage om hun werknemers toegang te geven tot het vitaliteitsplatform. Deze bijdrage gaat voor een groot deel direct terug naar de medewerker.

De investering in vitaliteit is al terugverdiend met 0,3% verbetering in ziekteverzuim, personeelsverloop en arbeidsproductiviteit. Bereken de kosten voor jouw bedrijf op de prijzenpagina.

Hoe kunnen werknemers profiteren van de werkgeversbijdrage?

Werknemers kunnen de bijdrage van hun werkgever gebruiken om korting te krijgen op abonnementen bij de vitaliteitsaanbieders die zichtbaar zijn in de app. Via de Entreo app kunnen werknemers direct en eenvoudig abonnementen afsluiten met de bijdrage die vanuit de werkgever wordt aangeboden.

Hoe werkt Entreo?

Werkgevers kunnen zich bij Entreo aanmelden en een bijdrage leveren aan het welzijn van hun werknemers. Deze bijdrage kan worden gebruikt om korting te krijgen op abonnementen die bijdrage aan een gezonde leefstijl gericht op beweging, voeding en ontspanning.

Wat voor soort vitaliteitsaanbieders zijn beschikbaar op Entreo?

Op Entreo vind je een breed scala aan vitaliteitsaanbieders, waaronder sportscholen, diëtisten, wellnesscentra, yoga-instructeurs en meer. We streven ernaar om een gevarieerd aanbod te bieden om aan de behoeften van de werknemers te voldoen. Al deze aanbieders van vitaliteit noemen wij vitaliteitsaanbieders.

Wat maakt Entreo anders dan andere organisaties?

We zijn geen aanbieder maar een verbinder. In de huidige markt is er geen speler die zowel aanbieder, werkgever en werknemer met elkaar verbindt.

Zijn de gegevens van mijn werknemers veilig?

De gegevens van jouw werknemers zijn altijd veilig. Daarnaast slaan wij alleen de gegevens op die nodig zijn om de functionaliteiten die jouw werknemer gebruikt te ondersteunen. Daarnaast werken wij volgens alle GDPR (AVG) richtlijnen. Wil je meer informatie hierover? Lees dan ons privacystatement.

Wat is Entreo?

Entreo is een vitaliteitsplatform dat werkgevers en werknemers ondersteunt bij het vinden van de juiste vitaliteitsaanbieders. We streven ernaar om werknemers te helpen gezonder te leven door middel van beweging, voeding en ontspanning.

Start met Entreo

Ontdek hoe Entreo jou kan helpen de vitaliteit van jouw medewerkers te verhogen

Plan een kennismaking