Laat een terugbelverzoek achter

Wil je dat we jou bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Bedankt voor jouw terugbelverzoek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis met het verzenden van dit formulier. Probeer het nog een keer.

Zorg ervoor dat "Link to case" aan staat en er een banner image gevuld is.

Case

Bluenotion geeft ook de niet-sportende medewerkers de kans om met vitaliteit aan de slag te gaan.

Behaalde resultaten
68%
Activatiepercentage

Bluenotion levert maatwerk software, apps, portalen en meer. Developers zitten gedurende de dag lange tijd achter de PC om software te ontwikkelen. Vanuit Bluenotion ontstond de vraag om vitaliteit onder de medewerkers te stimuleren en vooral de medewerkers die nog niet sporten met vitaliteit aan de slag te laten gaan. Entreo maakt vitaliteit beschikbaar voor álle medewerkers en daarom was de keuze voor Entreo zo gemaakt.

Meer weten over deze case?
Neem contact op met
ons!
Jens Arnouts
Contact
Contact

Over deze case

Organisatie
Bluenotion
Branche
Software ontwikkeling
Actieve gebruikers
68%

Het resultaat

De enthousiaste fitnesser kan met korting een sportabonnement afsluiten. De medewerkers die niet meteen willen gaan sporten kunnen laagdrempelig met vitaliteit aan de slag met behulp van challenges op het gebied van beweging, voeding en mentale ontspanning. Ze hebben zelf de volledige regie in handen.

Medewerkers hebben de mogelijkheid gekregen om écht aan hun gezondheid te werken en gaan daar ook zelfstandig mee aan de slag. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van de arbeidsvoorwaarden om goede medewerkers aan te trekken en duurzaam inzetbaar te behouden. Alleen bedrijfsfitness aanbieden is niet voldoende, Entreo biedt veel meer dan alleen fitness en zij ontzorgen ons in de gehele implementatie.
Bard Duijs
Eigenaar Bluenotion
ons!

Wat heeft Entreo opgeleverd?

In de eerste weken werd er al een activatiepercentage van 68% behaald! De Entreo app geeft personeel het steuntje in de rug om bepaalde acties op het gebied van vitaliteit uit te voeren waar zij zich normaal gesproken niet in zouden verdiepen. Middels groepschallenges worden collega’s uitgedaagd om de competitie met elkaar aan te gaan en stimuleren medewerkers elkaar om een stap extra te zetten.

Ontdek hoe Entreo jou kan helpen de vitaliteit van jouw medewerkers te verhogen

Benieuwd naar wat Entreo voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een kennismaking