Laat een terugbelverzoek achter

Wil je dat we jou bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Bedankt voor jouw terugbelverzoek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis met het verzenden van dit formulier. Probeer het nog een keer.

Zorg ervoor dat "Link to case" aan staat en er een banner image gevuld is.

Case

Eminent Wonen & Zorg geeft medewerkers dankzij Entreo zelf de controle op het gebied van vitaliteit

Behaalde resultaten
40%
Activatiepercentage

Eminent Wonen & Zorg biedt huisvesting voor ouderen. Vanuit de medewerkers ontstond de vraag om iets met vitaliteit te gaan doen. Bedrijfsfitness was ter sprake gekomen maar er was specifiek behoefte aan een implementatie van vitaliteit waar de medewerkers op de werkvloer mee aan de slag kunnen. Eminent Wonen & Zorg heeft voor Entreo gekozen omdat de medewerkers zelf de controle hebben over hoe ze vitaliteit invullen. In de Entreo app kunnen challenges gedaan worden die vooraf staan ingesteld en kunnen medewerkers zelf ook challenges maken.

Meer weten over deze case?
Neem contact op met
ons!
Jens Arnouts
Contact
Contact

Over deze case

Organisatie
Eminent Wonen & Zorg
Branche
Woonzorg
Actieve gebruikers
40%
“Entreo biedt de mogelijkheid om challenges te doen op het gebied van beweging, voeding en ontspanning. We kunnen vitaliteit stimuleren door challenges te integreren in onze dagelijkse werkzaamheden. De optie om zelf challenges te maken heeft mij erg enthousiast gemaakt. We gaan binnenkort starten met de challenge rolstoelwandelen.”
Els Vos
Directeur Eminent Wonen & Zorg
ons!

Wat heeft Entreo opgeleverd?

De medewerkers gingen na de kick-off direct aan de slag met een activatiepercentage van ruim 40%! De eerste challenges waren een groot succes en inmiddels heeft Eminent meerdere op maat gemaakte challenges klaarstaan waar de medewerkers na de zomer mee aan de slag gaan.

Ontdek hoe Entreo jou kan helpen de vitaliteit van jouw medewerkers te verhogen

Benieuwd naar wat Entreo voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een kennismaking