Laat een terugbelverzoek achter

Wil je dat we jou bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Bedankt voor jouw terugbelverzoek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis met het verzenden van dit formulier. Probeer het nog een keer.

Zorg ervoor dat "Link to case" aan staat en er een banner image gevuld is.

Case

Benfit / Body Support biedt eigen medewerkers naast voeding ook beweging en mentale ontspanning

Behaalde resultaten
100%
Activatiepercentage

Benfit / Body Support werd door een medewerker geattendeerd op de mogelijkheden van het vitaliteitsprogramma van Entreo. De collega’s waren direct enthousiast en zo is het gesprek met Entreo tot stand gekomen. De medewerkers van Benfit / Body Support zijn veel met voeding bezig en leggen de nadruk op een gezonde leefstijl. Entreo focust naast voeding ook op beweging en mentale ontspanning. De balans tussen deze 3 pijlers zorgt ervoor dat medewerkers zich gelukkiger voelen en doelen makkelijker kunnen behalen.

Meer weten over deze case?
Neem contact op met
ons!
Jens Arnouts
Contact
Contact

Over deze case

Organisatie
Benfit / Body Support
Branche
Voedingsconsulenten
Actieve gebruikers
100%

Over de organisatie

Benfit / Body Support bieden op maat gemaakte voedingsadviezen. Met hun software wordt de individuele energiebehoefte van de deelnemer berekend en binnen enkele minuten worden er complete weekmenu’s met boodschappenlijsten en recepten aangemaakt.

De combinatie van beweging, voeding en mentale ontspanning maakt Entreo uniek en sluit perfect aan bij onze bedrijfsvoering. Onze medewerkers vinden vitaliteit belangrijk en dat willen we ook uitdragen. Met Entreo zijn we in staat om een totaaloplossing op het gebied van vitaliteit aan te bieden voor al onze medewerkers.
ons!

Wat heeft Entreo opgeleverd?

Dat de medewerkers vitaliteit op een hoog pitje hebben staan was direct na de start duidelijk. Alle medewerkers werden in een mum van tijd geactiveerd, dat betekent een activatiepercentage van maar liefst 100%! Medewerkers motiveren elkaar om extra inspanningen te doen waardoor de challenges écht gaan leven.

Ontdek hoe Entreo jou kan helpen de vitaliteit van jouw medewerkers te verhogen

Benieuwd naar wat Entreo voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een kennismaking