Laat een terugbelverzoek achter

Wil je dat we jou bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Bedankt voor jouw terugbelverzoek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis met het verzenden van dit formulier. Probeer het nog een keer.

Zorg ervoor dat "Link to case" aan staat en er een banner image gevuld is.

Case

Jumbo Joure maakt vitaliteit toegankelijk voor álle medewerkers.

Behaalde resultaten
20%
Activatiepercentage

De Jumbo wil een aantrekkelijke werkgever zijn voor de medewerkers. Jumbo Joure heeft vitaliteit hoog in het vaandel staan maar mistte een concrete invulling op de werkvloer. Wiebe Zijlstra, eigenaar Jumbo Joure, heeft een aantal lokale ondernemers gevraagd om hun oplossing op het gebied van vitaliteit te pitchen. Wiebe Zijlstra koos direct voor Entreo omdat Entreo vitaliteit in de breedste zin van het woord voor iedere werknemer op de werkvloer beschikbaar maakt.

Meer weten over deze case?
Neem contact op met
ons!
Jens Arnouts
Contact
Contact

Over deze case

Organisatie
Jumbo Joure
Branche
Detailhandel
Actieve gebruikers
20%

Han de Hair, eigenaar Gymnasion, heeft namens Entreo de voordelen uitgelicht van het vitaliteitsprogramma van Entreo. Met behulp van de rekenmodule heeft hij direct inzichtelijk gemaakt wat de verwachte investering en opbrengsten zouden zijn. Deze ROI berekening laat in één oogopslag zien dat een investering in vitaliteit direct geld bespaart. De medewerkers van Jumbo Joure hebben met Entreo niet alleen vitaliteit binnen handbereik gekregen maar ook handvaten tot een gelukkiger leven.

Op maandag 17 april was het zover, de eerste wandelchallenge tussen de werknemers van Jumbo Joure ging van start. De medewerkers kunnen niet alleen challenges volgen maar zij kunnen ook zelf een abonnement afsluiten in de app op het gebied van vitaliteit bij één van de aanbieders uit het partnernetwerk van Entreo.

“De medewerkers van Jumbo Joure hebben met Entreo vitaliteit binnen handbereik gekregen. Het is heel simpel, de jeugd wil tegenwoordig kunnen sporten via de werkgever. Als ik vitaliteit niet aanbied in de arbeidsvoorwaarde dan staan zij bij de Albert Heijn op de stoep.”
Wiebe Zijlstra
Eigenaar Jumbo Joure Zijlstra
ons!

Wat heeft Entreo opgeleverd?

Vanaf de start met Entreo zijn de medewerkers actief aan de slag gegaan met vitaliteit. Jumbo Joure had vrijwel direct na de lancering al een activatiepercentage behaald van zo’n 20% van alle medewerkers! In juli hadden de medewerkers samen de eerste miljoen stappen gezet met behulp van de challenges in de Entreo app.

Ontdek hoe Entreo jou kan helpen de vitaliteit van jouw medewerkers te verhogen

Benieuwd wat Entreo voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een kennismaking