Adobestock 155100614 (1)

Vitaliteit voor alle
medewerkers

708

aangesloten sportlocaties

Voor bedrijven

Vitaliteit is meer dan topsport; verbinding in beweging

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn cruciaal voor de werksfeer en productiviteit in jouw organisatie. Medewerkers behouden en inzetbaar behouden wordt een steeds grotere uitdaging. De vraag van medewerkers om vanuit de werkgever aan vitaliteit te werken neemt alsmaar toe. Maar al jouw medewerkers stimuleren om aan vitaliteit te werken is niet gemakkelijk. Bedrijfsfitness kan een mooi opstapje zijn maar voor velen is de drempel om ineens te gaan fitnessen te groot. Met bedrijfsfitness activeer je zo'n 15% van de medewerkers, maar hoe activeer je de overige 85%? Een vitale medewerker hoeft geen topsporter te zijn, laagdrempelig bewegen kan ook makkelijker. En daar helpt Entreo bij!

Meer informatie
2A764ebf82c36f747ac73b398398d5fc0f9a742a43a75210dc04a5cf0793dfcb 2A764ebf82c36f747ac73b398398d5fc0f9a742a43a75210dc04a5cf0793dfcb
Afbeelding 4 Afbeelding 4
Afbeelding 3 Afbeelding 3
#activatetogether

Waarom Entreo

Stimuleer beweging en mentale gezondheid

Vitale medewerkers begint bij beweging. Maar net zo belangrijk zijn voeding en ontspanning. Deze pijlers gaan dan ook vaak hand in hand. Met Entreo faciliteer je niet alleen de enthousiaste fitnesser bij jou op kantoor. Juist de medewerkers waar het behouden van een gezonde levenstijl wat meer moeite kost, bieden we alle handvatten om te bewegen. Laagdrempelig en toegankelijk. Met allerlei sport-, voeding en bewegingsopties, challenges, tips & tricks en begeleiding, is een vitale medewerker binnen handbereik.

Wees betrokken bij medewerkers

Verandering vraagt om aandacht en leiderschap. Betrokkenheid bij je medewerkers en het geven van het juiste voorbeeld is daarom noodzakelijk in de weg naar een vitale(re) organisatie. Entreo heeft een dashboard speciaal voor jou als bedrijf. Hierin heb je inzicht in de vitaliteit van jouw medewerkers. Hier vind je ook alle mogelijkheden om beweging en activiteit te stimuleren met challenges. De coach van Entreo helpt jou met een plan om die volgende stap te zetten.

Teamgevoel en binding

In verbinding. In beweging. Samen bewegen is niet alleen goed voor de fysieke en mentale gezondheid van jouw werknemers maar draagt bij aan het teamgevoel en de binding tussen werknemers. Zo werk je aan een vitale organisatie maar ook aan een sterker team.

 

 

Inzicht in vitaliteit

Wat doet entreo voor jou?

Je wilt betrokken zijn bij jouw medewerkers en hun beweging. Het Entreo dashboard geeft je inzicht in de vitaliteit van de medewerkers in jouw organisatie. Dit geeft je ook de tools om de groep te stimuleren die de motivatie juist het hardst nodig heeft. Motiveer je medewerkers om samen te hardlopen of fietsen, bij een vereniging te sporten of met thuisapparatuur te bewegen. Organiseer wandelchallenges, geef punten weg voor fietsend naar het werk komen en nog veel meer! Met Entreo motiveer je medewerkers op het gebied vitaliteit binnen de 3 pijlers; beweging, voeding en ontspanning én houd je overzicht over de vitaliteit binnen jouw organisatie. Entreo maakt vitaliteit toegankelijk en inzichtelijk.

Maak een afspraak
Entreo Dashboard

Dashboard voor bedrijfsvitaliteit gekoppeld aan gratis app voor jouw medewerkers!

Hart

Entreo maakt een vitale organisatie haalbaar

Entreo maakt bedrijfsfitness via Bedrijfsfitnessabonnement.nl gemakkelijk. Maar ook juist voor de niet-fitnesser is er een oplossing in Entreo. Bewegen kan ook thuis, buiten of bij een sportclub. Met een app is alles geregeld en direct aan jouw dashboard in Entreo gekoppeld! Makkelijk toch?

Piggy Bank

Motiveer je medewerkers met punten

Met Entreo sparen jouw medewerkers voor punten door mee te doen aan challenges. Hoe meer zij aan hun vitaliteit werken, hoe meer punten zij verdienen! Organiseer ook zelf challenges waar ze punten mee verdienen. Daarmee sparen ze voor bijvoorbeeld leuke gadgets of aantrekkelijke kortingen op producten.

Medewerkers

Bespaar op verzuimkosten

Fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Ze zijn productiever, werken harder, zijn meer gemotiveerd en minder vaak ziek. Ze leveren meer op en kosten minder. Benieuwd hoe veel je kunt besparen? Lees het in de Factsheet ziekteverzuim.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Iphone Met Challenges (Klein) (1)
Beeldmerk

Entreo

Download de gratis app!