Cf78752854f3f5ae07b624d54a23ace0bbfaa5822580ecc2bc164f7ef02e8764

Over Ons

Over Entreo

Entreo is een start-up. We bouwen een platform waar vraag en aanbod op het gebied van vitaliteit elkaar ontmoeten. Hierin kunnen werknemers van organisaties aan de slag met hun gezondheid op het gebied van bewegen, voeding en ontspanning. Wij zorgen dat het passende aanbod via onze applicatie bij de werknemer terecht komt.

Werken bij Entreo betekent werken met plezier! Wij delen een passie voor vrije tijd, sport en mensen. We werken samen, ontwikkelen ons graag en willen er elke dag voor zorgen dat onze klanten blij zijn. We kennen een informele en gezellige sfeer waarin jouw kwaliteiten worden gewaardeerd en doen keihard ons best om het beste resultaat neer te zetten. Samen met elkaar als één team.

We werken volgens scrum methodiek, dus iedereen is gelijkwaardig en er is er geen sprake van hiërarchische verhoudingen.

 

Het team

Op dit moment bestaat het developmentteam uit een product owner, 3 back end developers, 1 front end developer en een designer waarvan een deel op projectbasis voor Entreo werkt.

Naast het developmentteam heeft Entreo een klantteam waarin marketing, sales en service is ondergebracht en helpen onze collega’s van VK Leisure ons op het gebied van finance, administratie en HR. Kortom, een flinke groep mensen met allemaal hetzelfde doel: van Entreo een succes maken!

 

Bekijk onze vacatures
Beeldmerk

Entreo

Download de gratis app!