Cf78752854f3f5ae07b624d54a23ace0bbfaa5822580ecc2bc164f7ef02e8764

Alles in verbinding.
Samen in beweging.

8266

Sporters in entreo

Voor sportcentra

Alles in één platform: verbinding in beweging

Ledenbinding en retentie van leden. Je bent ongetwijfeld bekend met deze uitdaging. Je werkt er hard aan om leden te genereren. Hoe houdt je deze leden ook actief in de sportschool? De kansen liggen niet alleen in de sportschool, online en thuissporten met aangeschaft thuisfitnessapparatuur bieden ook steeds meer mogelijkheden. Entreo brengt jouw sportlocatie, jouw leden, jouw trainers en het thuissporten bij elkaar. Hou het overzicht en besteed je tijd niet aan onnodige randzaken met Entreo. 

Contact
PFB14320 HYDE PARK 3483
2A764ebf82c36f747ac73b398398d5fc0f9a742a43a75210dc04a5cf0793dfcb
2A764ebf82c36f747ac73b398398d5fc0f9a742a43a75210dc04a5cf0793dfcb 2A764ebf82c36f747ac73b398398d5fc0f9a742a43a75210dc04a5cf0793dfcb
#activatetogether

Waarom Entreo

Nieuwe mogelijkheden en verdienmodellen met online en thuissport

Bewegen hoeft niet alleen bij jou op locatie. Jouw ledenbestand hoeft dus ook niet alleen maar op locatie te sporten! Sla je slag met nieuwe verdienmodellen. Bied bijvoorbeeld begeleiding met thuissporten. Leden schaffen via het platform een thuis train apparaat aan en jij faciliteert in de set-up en coaching! Met Entreo biedt je ook direct de optie om eenmalig te laten inchecken. Zo kan iedereen bij jou sporten waar en wanneer het uitkomt.

Stimuleer binding tussen jouw leden en trainers

Onderhoud de relatie tussen jouw leden en trainers met Entreo veel actiever: jouw trainers hebben inzicht in de leden, hun activiteit en gezondheid én kunnen berichtjes sturen. Motiveer een lid met speciaal aan hem of haar gerichte berichtjes, aanbiedingen of trainingen. Met de sales en support module van Entreo automatiseer je dit soort persoonlijke triggers met workflows en stimuleer je de motivatie van jouw leden.

Realtime inzicht in jouw bezoekers

Met het realtime dashboard weet je altijd wie er in jouw sportschool is en wat de bezetting is. Maar gebruik van onze ledenadministratie module of koppel Entreo met jouw eigen systeem en regel ook direct jouw abonnementen, check-ins en nog veel meer.

Reviews

Van horen zeggen

3 beoordelingen
Juliën (1)

"Entreo zie ik als de verbindende factor tussen het bedrijfsleven en ons als sportlocaties"

Juliën van der Slikke - Eigenaar Healthclub Juliën

Pasfoto Pim

"De samenwerking met Entreo biedt ons nieuwe inzichten in de bedrijfsvoering"

Pim Lexmond - Algemeen Directeur Bodyline Healthcenter

Han De Hair

"Entreo biedt ons nieuwe kansen in de sportschool, online en met thuissporten!"

Han de Hair - Eigenaar Gymnasion Joure

Voor sportlocaties

Wat doet Entreo voor jou?

Wat als je in één platform jouw ledenadministratie, financiën, sportschool bezetting, thuissport en salessupport kon overzien? Dat is precies wat Entreo voor jou kan doen! Met het dashboard hou je altijd realtime inzicht in je leden en de bezetting. Koppel met je ledenadministratie en beheer je abonnementen. Verkoop thuissport apparatuur en faciliteer de set-up en begeleiding. Koppel met bedrijfsfitnessabonnent.nl of maak gebruik van het sales support systeem. Alles kan, en alles met elkaar in verbinding.

Meer informatie
Entreo Dashboard

Dashboard voor sportcentra gekoppeld aan gratis app voor leden!

Hart

Entreo Members

Entreo kan je koppelen met de meeste bestaande ledenadministratie systemen. Maar, Entreo heeft zelf ook een ledenadministratiemodule. Beheer je abonnenten, regel de planning; alles in 1 overzicht. Zo ben je niet onnodig lang bezig met administratieve zaken: wel zo fijn! De geïntegreerde betaalsystemen besparen je ook op dat vlak nog eens extra tijd en rompslomp. Zo hou je tijd over voor de leuke dingen. In verbinding. In beweging. Niet alleen jouw leden, ook jijzelf toch!

Piggy Bank

Entreo maakt bedrijfsfitness aantrekkelijk

Entreo maakt bedrijfsfitness via BedrijfsFitnessAbonnement.nl aantrekkelijk, juist voor jou als sportcentrum. En dat tegen verrassend lage provisie, namelijk 8.5%. Dat maakt jouw verdienmodel ook gelijk een stuk aantrekkelijker. Wij zorgen voor connectie met bedrijfsleven, als regisseur ontzorgen wij je helemaal. En alles is direct in Entreo gekoppeld! Makkelijk toch?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Intro Iphone
Beeldmerk

Entreo

Download de gratis app!