Afbeelding 1

Alles in verbinding.
Samen in beweging.

8266

Sporters in entreo

Voor sportcentra

Nieuwe verdienmodellen voor de sportbranche

Ledenbinding en retentie van leden. Je bent ongetwijfeld bekend met deze uitdaging. Je werkt er hard aan om nieuwe leden te genereren en om deze leden actief te houden in de sportschool. De kansen liggen echter niet alleen in de sportschool. Entreo brengt jouw sportlocatie in verbinding met het bedrijfsleven waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan om ook leden buiten de muren van jouw sportlocatie te bedienen. 

Contact
PFB14320 HYDE PARK 3483
2A764ebf82c36f747ac73b398398d5fc0f9a742a43a75210dc04a5cf0793dfcb
#activatetogether

Waarom Entreo

Nieuwe mogelijkheden en verdienmodellen met online en thuissport

Bewegen hoeft niet alleen bij jou op locatie. Jouw ledenbestand hoeft dus ook niet alleen maar op locatie te sporten! Sla je slag met nieuwe verdienmodellen. Bied bijvoorbeeld begeleiding met thuissporten. Leden schaffen via het platform een thuistrain-apparaat aan en jij faciliteert in de set-up en coaching! Met Entreo biedt je ook direct de optie om eenmalig te laten inchecken. Zo kan iedereen bij jou sporten waar en wanneer het uitkomt.

Directe connectie met het bedrijfsleven

Krijg toegang tot het bedrijfsleven met een geheel nieuwe propositie. Entreo biedt een totaaloplossing om werknemers optimaal te inspireren, motiveren en coachen om de vitaliteit van zichzelf en daarmee van het bedrijf te verbeteren. En als expert op het gebied van vitaliteit vervul jij de belangrijkste rol!

Reviews

Van horen zeggen

3 beoordelingen
Juliën (1)

"Entreo zie ik als de verbindende factor tussen het bedrijfsleven en ons als sportlocaties"

Juliën van der Slikke - Eigenaar Healthclub Juliën

Pasfoto Pim

"De samenwerking met Entreo biedt ons nieuwe inzichten in de bedrijfsvoering"

Pim Lexmond - Algemeen Directeur Bodyline Healthcenter

Han De Hair

"Entreo biedt ons nieuwe kansen in de sportschool, online en met thuissporten!"

Han de Hair - Eigenaar Gymnasion Joure

Voor sportlocaties

Wat doet Entreo voor jou?

Wat als je in één platform jouw ledenadministratie, financiën, sportschool bezetting en thuissport kon overzien? Dat is precies wat Entreo voor jou kan doen! Met het dashboard hou je altijd realtime inzicht in je leden en de bezetting. Koppel met je ledenadministratie en beheer je abonnementen. Verkoop thuissport apparatuur en faciliteer de set-up en begeleiding. Alles kan, en alles met elkaar in verbinding.

Meer informatie
Entreo Dashboard

Dashboard voor sportcentra gekoppeld aan gratis app voor leden!

Hart

Entreo Members

Entreo kan je koppelen met de meeste bestaande ledenadministratie systemen. Beheer je abonnenten, regel de planning; alles in 1 overzicht. Zo ben je niet onnodig lang bezig met administratieve zaken: wel zo fijn! De geïntegreerde betaalsystemen besparen je ook op dat vlak nog eens extra tijd en rompslomp. Zo hou je tijd over voor de leuke dingen. In verbinding. In beweging. Niet alleen jouw leden, ook jijzelf toch!

Piggy Bank

Entreo maakt bedrijfsfitness aantrekkelijk

Entreo maakt bedrijfsfitness via Bedrijfsfitnessabonnement.nl aantrekkelijk, juist voor jou als sportcentrum. En dat tegen verrassend lage commissie, namelijk 8.5%. Dat maakt jouw verdienmodel ook gelijk een stuk aantrekkelijker. Wij zorgen voor connectie met bedrijfsleven, als regisseur ontzorgen wij je helemaal. En alles is direct in Entreo gekoppeld! Makkelijk toch?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Telefoon Overzicht Aanbod (Klein) (1)
Beeldmerk

Entreo

Download de gratis app!