Vacature: Vitality Solution Consultant

Werken bij Entreo betekent werken met plezier! Wij delen een passie voor vrije tijd, sport, mensen en mooie doelen halen. Wij werken samen, ontwikkelen ons graag en willen er elke dag voor zorgen dat onze klanten blij zijn. Kort door de bocht? Dat zijn we niet: we kijken naar jouw hele plaatje en zijn dol op ervaren multi-talenten.

Vitality Solution Consultant

Geniet je ervan om met een glimlach relaties te onderhouden, te werken aan innovatieve oplossingen en te sparren over gezondheid, bewegen en vitaliteit in een bedrijf? Dan is deze functie precies wat jij zoekt.
Je bent actief bezig met het voeren van warme en koude acquisitie. Wanneer er een nieuwe klant binnen wordt gehaald: begeleid je de organisatie tijdens de implementatie van ons Entreo systeem en zorg je ervoor dat de huidige processen geoptimaliseerd worden. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en je geeft zowel informatie als advies.
Bij jou komen de vragen binnen van onze klanten. Klantcontact specialist, consultant, support medewerker of project manager. Hoe je het ook noemt, jij helpt onze klanten en bezorgt hen een glimlach op het gezicht. Tijdens jouw werkdag wissel je af tussen telefoon en mail en zorg je met een klantgerichte houding voor efficiënte en goede oplossingen. Ons doel is elke dag een stapje beter zijn, fouten maken en daarvan leren.
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die geen digibeet is, administratief goed onderlegd is en beschikbaar is voor 32 – 40 uur in de week.

Hoe ziet je week eruit?

’s Ochtends kom je op binnen op kantoor en klets je wat met de collega’s bij het koffiezetapparaat. Daarna neem je deel aan een meeting waarin je samen met de Entreo collega’s gaat brainstormen over nieuwe ideeën. Vervolgens ga jij natuurlijk aan de slag. Je belt de verschillende klanten op of werkt je mail bij. Om half 1 lunchen we gezamenlijk met de afdelingen of wandel je heerlijk een rondje door de natuur. Na de lunch werk je je administratie bij (in de systemen). Aan het einde van de dinsdag sluiten we de dag af met een potje Padel, voor wie dat leuk vindt.

Hier herken jij jezelf in
- HBO werk- en denkniveau is een pré
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
- Je beheerst de Nederlandse (en bij voorkeur ook de Engelse taal) vloeiend in woord en geschrift
- Ervaring met het zelfstandig, op eigen initiatief acquireren van new business
- Geboren netwerker die zich met gemak beweegt tussen diverse organisaties
- Naast het ondersteunen op support, steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen met het implementeren van plannen (op een locatie)
- Affiniteit met de gezondheid, sport en vitaliteit

Wat zoek jij in een baan?
- Een uitdagende en afwisselende baan, waardoor je af en toe vergeet dat je aan het werk bent
- Flexibiliteit, in een groeiend bedrijf met korte lijnen
- Collega’s waarvan je mondhoeken omhoog gaan staan
- 24 vakantiedagen én 1 baaldag (voor die ene dag in het jaar dat je met het verkeerde been uit bed stapt)
- Reiskostenvergoeding
- Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij bieden altijd een luisterend oor.
- Vitaliteit vinden wij belangrijk. Hierdoor krijg je de mogelijkheid tot gratis sporten bij één van de sportlocaties van Fitland.

Hebben we je enthousiast gemaakt?
Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu, en wie weet wordt jij onze nieuwe collega! Wij zien graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae tegemoet!

Beeldmerk

Entreo

Download de gratis app!