Save the date!

Entreo in verbinding in beweging

De Entreo Challenge Your Health is inmiddels beëindigd. Zondag was de laatste dag dat sporters konden sparen voor loten om kans te maken op prachtige prijzen. En wat zijn we massaal aan onze gezondheid gaan werken! 

In totaal zijn we maar liefst 52.527 keer naar de sportschool geweest! Een topprestatie waar we allemaal een steentje aan bij hebben gedragen.

Entreo is continu in beweging en maakt werken aan een fysieke en mentale goede gezondheid leuk en toegankelijk voor iedereen!

Geef leden van jouw sportcentrum extra aandacht met een loyaliteitsprogramma, betaal slechts 8,5% provisie voor bedrijfsfitnessabonnementen en creëer nieuwe verdienmodellen met nieuwe mogelijkheden voor online trainen en thuis-train apparatuur. Entreo brengt bedrijven, sportlocaties en bewegers samen!

Maarten van Kempen vertelt je hier alles over tijdens een masterclass op Fitfair in de jaarbeurs Utrecht. Kom naar de masterclass en ontdek hoe jouw sportcentrum de spin in het web voor food & health wordt!

Maarten van Kempen

Vrijdag 26 november 2021
14:00u - 15:00u
Jaarbeurs Utrecht | Area 8 - BIZZ OF FITNESS 1

Bekijk hier het programma van 26 november

Kom langs bij onze stand!
Bedrijfsfitnessabonnement.nl en Entreo zullen aanwezig zijn op Fitfair. Je bent van harte uitgenodigd voor een heerlijke bak koffie bij de stand! Kom je ook even langs?

Prijsuitreiking Challenge Your Health
De winnaars van de prijzen van Challenge Your Health zullen de komende weken bekend worden gemaakt via onze social media kanalen! De winnaars van de hoofdprijzen gaan we tijdens de masterclass op Fitfair bekendmaken en zullen persoonlijk uitgenodigd worden voor de prijsuitreiking. Ben jij er ook bij?

Beeldmerk

Entreo

Download de gratis app!