Cf78752854f3f5ae07b624d54a23ace0bbfaa5822580ecc2bc164f7ef02e8764

Bewegen is voor
iedereen

600

aangesloten sportlocaties

Voor bewegers

Met één app heb je alles bij de hand

Met Entreo kan je eenmalig inchecken bij alle aangesloten sportlocaties, abonnementen afsluiten, online trainingen volgen, thuissportapparatuur aanschaffen en contact leggen met jouw coach. Super makkelijk toch! Maar Entreo gaat nog verder dan dat! Maak teams en hou contact met collega’s, vrienden of andere sporters. Communiceer met jouw trainer, doe mee aan challenges en spaar punten. Met jouw punten kun je producten, goodies en gadgets kopen. Krijg informatie over gezond bewegen, gezond leven, voeding en geluk in onze tips & tricks sectie. En het mooiste: de app is volledig gratis! Sport je via je werkgever met bedrijfsfitnessabonnement? Dan krijg je ook nog eens flinke korting op je fitness of sportabonnement. Download direct de app in de App Store of play store!

Contact
Cf78752854f3f5ae07b624d54a23ace0bbfaa5822580ecc2bc164f7ef02e8764 Cf78752854f3f5ae07b624d54a23ace0bbfaa5822580ecc2bc164f7ef02e8764
Happiness Happiness
Posts Socials Entreo (1)
#activatetogether

Waarom Entreo

Check in bij elke aangesloten sportschool

Heb je de Entreo app? Dan kan je tegen een superscherp tarief gemakkelijk eenmalig inchecken bij alle aangesloten sportscholen! Zo zit je niet vast aan een duur abonnement en kan je sporten waar en wanneer dit je uitkomt. Hoe? Heel simpel, reserveer in de app je ticket bij een sportschool naar keuze. Met de QR code in de app loop je vervolgens zo naar binnen. Aan het einde van de maand sturen we je een incasso en hoef je nergens naar om te kijken. Sport je via je werkgever? Afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever kunnen deze kosten ook nog eens vergoed worden.

Tips & tricks

Entreo is niet alleen jouw toegangskaartje tot alle aangesloten sportlocaties. In de app vind je ook allerlei handige tips en tricks. Ga gezond kokkerellen met 1 van de vele recepten, verbeter je tijd met hardlopen met gratis trainingschema’s en werk aan je mentale gezondheid met workshops van de gelukscoach.

Doe mee aan challenges

Jouw werkgever of jouw sportschool kunnen challenges organiseren. Met het meedoen aan deze challenges verdien je punten. Verdien bijvoorbeeld punten voor het met de fiets naar het werk komen, of voor elke pauzewandeling. Deze punten kun je inleveren in de store in de app voor allerlei goodies, producten en gadgets.

Voor bewegers

Sport altijd, overal: ook zonder abonnement

Met Entreo heb je vanaf nu geen abonnement nodig om bij een sportschool naar binnen te lopen. Ben je op vakantie en wil je gewoon ergens sporten? Wil je een keer met een vriend of collega mee? Geen probleem, met de one time check-in optie van Entreo, koop je bij elke aangesloten sportlocaties een eenmalig toegangsticket en loop je direct naar binnen! Wel sporten met een abonnement? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Sluit je abonnement direct af via Entreo. Liever niet naar de sportschool? Schaf via de app thuistrain apparatuur aan en ga zelf thuis aan de slag. Met Entreo kan jij sporten waar en wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie?

Contact
Entreo Dashboard

Sport waar en wanneer je wilt met 1 druk op de knop in Entreo!

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Intro Iphone
Beeldmerk

Entreo

Download de gratis app!